divendres, 15 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Illa Fantasia s’implica amb Vilassar Dalt

Signatura de l'acord | Foto: Aj. Vilassar Dalt

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha signat aquest dijous al matí un conveni de col·laboració amb Illa Fantasia per tal de treballar conjuntament per la promoció dels actes i esdeveniments tant del municipi com del parc aquàtic.

El conveni signat avui contempla diversos punts de col·laboració entre el consistori i Illa Fantasia que tenen a veure amb la promoció de la setmana medieval que tindrà lloc al municipi del 2 al 8 de juliol. Cal recordar que durant aquest nou esdeveniment es podrà visitar per primera vegada el Castell de Vilassar de Dalt a través d’un servei de visites guiades. L’acord preveu completar aquesta ruta amb una entrada amb descompte al parc aquàtic.

Per la seva banda, Illa Fantasia finançarà la publicitat conjunta dels actes que es programaran durant l’esmentada setmana. A més, el mateix conveni també defineix la col·laboració del parc aquàtic amb la borsa de treball de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt que facilitarà currículums dels demandants de feina del municipi per tal que puguin ser seleccionats per treballar al parc aquàtic.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per