dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Joan Mora: ‘No tenim ni un euro per invertir’

Ajuntament de Mataró | Foto: D.M.

L’alcalde de Mataró, Joan Mora (CiU), ha assegurat al programa ‘El dia‘ de COMRàdio que l’Ajuntament no inverteix “ni un euro” i que només gràcies a les ajudes de la Diputació de Barcelona es podrà arranjar un mur que està a punt de caure a la riera de Sant Simó i un pont descalçat per l’aigua.

Mora ha manifestat a la mateixa emissora que la situació financera del consistori és “delicada” i ha exemplificat el dramatisme de la situació assegurant que a hores d’ara no pot “ni comprar una samarreta de màniga curta per a l’estiu a la policia de la ciutat”. L’alcalde ha assegurat que actualment el cos policial local “només en té dues i depèn del torn que facin han de rentar-ne una per posar-se l’altra”, ha dit.

Malgrat tot, l’alcalde s’ha mostrat “optimista”doncs aquesta “situació econòmica delicadíssima” del consistori “s’ha d’afrontar de cara” i perquè amb “un bon diagnòstic” i “una bona gestió” l’ajuntament se’n sortirà.

Per altra banda, en referència a Bankia, en particular, i a l’actual situació del sistema financer en general, Mora ha parlat també sobre la polèmica de les participacions preferents denunciant que “és una estafa de primera magnitud” que ha afectat a milers de persones, “especialment gent gran i, normalment, gent humil”. Per Mora, aquesta situació és “indigne” i considera que s’ha de perseguir els gestors de les entitats financeres responsables perquè “han robat els estalvis” a la gent.

També, sobre el pacte fiscal ha demanat que vol “el mateix que els bascos i els navarresos” perquè “si no, només maregem la perdiu”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris