dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Llum de la Pau arriba a Pineda

Llum de la Pau | Foto: Cau Pineda

L’Agrupament Escolta i Guia Montpalau farà arribar a Pineda de Mar la Llum de la Pau. És una iniciativa que fan els escoltes d’arreu del món per dur la flama encesa a Betlem, al punt on va néixer Jesús, i traslladar-la a tots els racons. L’acte es farà el proper dissabte dia 22 de desembre, a la Plaça de Catalunya de Pineda, a les 6 de la tarda i és obert a tothom. Segons informa l’organització, “la idea és poder fer arribar el missatge arreu del món de recuperar els valors i la necessitat de diàleg entre les persones i cultures”.

La flama es portarà a la Parròquia de Santa Maria i a la Parròquia de Poblenou, a les misses de dissabte a la tarda, on es dipositarà la flama i on es pot anar a buscar. L’objectiu és que les famílies que vulguin puguin tenir a casa, per les Festes de Nadal, una espelma encesa amb la flama encesa directament de Betlem.

Com a novetat, el Cau de Pineda també farà arribar la Llum de la Pau als Pastorets de Pineda, representats al Centre Cultural i Recreatiu, el dia de l’estrena, justament el Dia de Nadal, i lar resta de representacions. Les persones que ho vulguin també se’ls donarà la flama.

Les persones interessades en obtenir la Llum de la Pau de Betlem, cal que es posin en contacte amb el cau pinedenc, a través de pinedatecau.cat o bé amb la Parròquia de Santa Maria i la de Poblenou, on es manté encesa durant totes les festes de Nadal.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris