dissabte, 24 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La perversió al poder

Maria Dolores de Cospedal | Foto: Viquipèdia

Per començar, la Presidenta de Castilla-La Mancha. Maria Dolores de Cospedal (PP), ha manifestat públicament que té pensat proposar que els diputats de la seva comunitat no cobren cap sou per exercir de diputats.
Més d’una persona, bona fe, ingènua o ignorant, al llegir o escoltar la proposta de la Presidenta haurà pensat: -Quin exemple! Ja era hora aquesta proba de honestedat! Si senyora, els polítics que no cobrin cap sou per a fer la tasca de polític ! .

Si analitzem bé aquesta proposta veurem que es tracta d’una trampa disfressada, perquè si els polítics electes no poden cobrar cap sou “raonable” per fer las seva feina, qui seran els ciutadans senzills tant homes com dones que la seva vida i la vida de la seva família depèn d’un sou –diguem normal”, podran exercir de diputats i dedicar-se a la política ?

La resposta es evident; Ningú. Es a dir, si s’aprova la proposta de la Sra. Maria Dolores de Cospedal (PP), a Castella -La Mancha (per començar) només podrien dedicar-se a la política els rics, aquells privilegiats que han cobrat o encara cobren uns sous astronòmics i és poden permetre el luxe de viure de renda 4 anys sense cobrar . I aquests senyors i senyores que poden viure sense dependre d’un sou més o menys “mileurista” a qui representaran o defensaran si son diputats? Lògicament defensaran als rics, als poderosos i als vividors – que ja sabem prou bé a quin partit pertanyen, i aleshores la gent senzilla qui la representarà? Ningú, perquè ningú pot viure de l’aire!.

I per acabar un altre cas de perversió. El Senyor José Antonio Monego President d’Extremadura sap que mentir demagògicament contra els catalans vol dir vots, sobre tot si menteix als ignorants. Ara diu que -Catalunya demana cèntims i Extremadura ens paga la vida als catalans i a sobre ens la paga ben cara- . El Senyor José Antonio Monego, sap perfectament que Extremadura es una de les comunitats més subvencionada. Que cada estremeny rep 3.134 € més del que paga i que cada català rep 2.704 € menys del que paga. I és clar no vol perdre aquest privilegi. I si realment els catalans els fóssim tant i tan cars de mantenir i els espanyols ens haguessin de pagar tants i tants euros com ell assegura, creieu que no ens haurien donat ja la independència?

Lluís M. Panyella | Pineda de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per