dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Canet obrirà una tarda

Ajuntament de Canet | Foto: Diari Maresme

A partir de setembre, les dependències municipals de Canet de Mar obriran també tots els dijous no festius de 16.30 a 19 hores. Concretament ho faran les oficines del carrer Ample, carrer de la Font, els Serveis Socials i Vil·la Flora, excepte els serveis d’UNED i UGG que segueixen amb el mateix horari de tarda. La mesura no suposarà cap cost afegit pel consistori perquè no s’amplia l’horari del col·lectiu de treballadors, sinó que es redueix en mitja hora la jornada continuada del matí.

Fonts municipals assenyalen que aquesta mesura, aprovada a la sessió plenària del mes de juliol, “s’ha pres per afavorir els ciutadans”, que així veuran ampliat l’horari per fer gestions amb l’Ajuntament. El nou horari “millorarà la prestació de serveis i d’apropar l’administració a la ciutadania, donant una major atenció ciutadana i facilitant la conciliació del treball i la vida personal i familiar”, apunten les mateixes fonts.

Per altra banda, la nova mesura no afectarà el cos policial, que funciona amb el sistema de quadrants i la Brigada municipal, que seguirà amb l’horari habitual de matí.

Nou horari d’atenció:
De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, i dijous també de 16.30 a 19.00 hores.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris