diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres té la primera menjadora per a gats

La menjadora per a gats | Foto: Aj.Llavaneres

L’Associació d’Ajuda a la Defensa d’Animals de Llavaneres (ADALL) ha instal·lat aquesta setmana, amb el suport de la Regidoria de Sanitat, la primera menjadora per a gats del municipi, a Can Pi. L’associació, que va presentar la proposta a final d’any en una reunió a l’Ajuntament, té previst instal·lar dues menjadores durant el mes de febrer, un davant del CAP de Llavaneres i l’altre a la zona del cementiri.

Amb aquesta iniciativa, l’ADALL vol contribuir a mantenir netes les colònies de gats del municipi i a incidir en la petició que no es deixi menjar orgànic als animals a la via pública. A més, gràcies a l’alçada de la instal·lació, s’evita que hi puguin accedir altres animals.

Les menjadores

Són unes caixes metàl·liques col·locades damunt d’un peu d’uns 60 cm d’alçada, on es dipositen dues safates: una per a pinso i una altra per a l’aigua, i que es revisen diàriament.

2 comentaris per a “Llavaneres té la primera menjadora per a gats”

  1. […] aquests episodis no es tornin a repetir. Són cadells tan petits que no poden enfilar-se a les menjadores que l’ADALL té instal·lades en diferents punts del municipi amb el suport de […]

  2. […] de Madrid està estudiant instal·lar menjadores a la via pública, seguint l’exemple que es va impulsar fa dos anys a Sant Andreu de Llavaneres. Segons informa el consistori maresmenc, aquesta entitat […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris