dissabte, 17 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres reclama millores a vies urbanes

Foto: Aj. Llavaneres

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha lliurat a l’àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona nombroses peticions per millorar l’accessibilitat i la seguretat de les vies urbanes del municipi que són de titularitat supramunicipal.

El govern municipal va plantejar aquestes mesures en un visita recent del diputat Josep Llobet. Segons informen fonts municipals, Llobet es va mostrar partidari de tirar endavant aquestes reclamacions. De moment, la primera actuació ha estat el canvi de la barana de ferro forjat que hi ha al pont de la Riera, en la confluència amb l’avinguda de Catalunya, que es trobava en molt mal estat.

A la reunió amb el diputat, que va visitar Llavaneres acompanyat dels tècnics de l’àrea, la regidora d’Urbanisme, Sandra Carreras, va exposar un seguit de peticions per a fer “més urbanes” les carreteres que travessen el municipi. En aquest sentit, algunes de les peticions destacades és la d’habilitar passos de vianants al passeig de Mare de Déu de Montserrat, amb el carrer Sant Isidre, i a l’avinguda de Sant Andreu amb els carrers Sant Isidre i Sant Sebastià.

Altres actuacions de senyalització que ha sol·licitat el consistori llavanerenc són la pintura discontínua a l’avinguda de Catalunya per poder accedir als guals i pintura de color vermell al pas elevat de l’encreuament entre les dues Rieres davant del parc del Monument. Així mateix, el mateix consistori ha sol·licitat la substitució de les tanques de ferro recentment instal·lades a la carretera BV-5033, per unes amb acabament de fusta, amb l’objectiu d’integrar-les al paisatge verd de la llera de la Riera de Sant Andreu.

Finalment, l’Ajuntament ha demanat també una actuació al pont de Mare de Déu de Montserrat amb avinguda de Catalunya, que en part ja s’ha executat. Aquesta mateixa setmana, s’ha col·locat una nova barana de ferro. “Ara, hi ha pendent la col·locació d’una barrera protectora a la vorera i l’habilitació d’un pas de vianants adaptat per a persones amb mobilitat reduïda”, han conclòs les mateixes fonts.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per