dijous, 22 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Lluís Bassat, convidat especial al pregó

Lluís Bassat | D.M. (Arxiu)

El publicista Lluís Bassat serà el convidat especial al pregó de la Festa Major de la Minerva després d’acceptar la invitació de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, a participar a l’esdeveniment.

L’alcaldessa ha mostrat la seva satisfacció en poder comptar amb la presència a la ciutat d’un dels noms propis de Barcelona’92, ara que es compleixen 20 anys de la seva celebració. Candini ha destacat també que en aquests moments el municipi està fent una “aposta clara” per a potenciar el turisme esportiu i per esdevenir seu de diferents proves esportives.

El pregó de la Festa Major de la Minerva es farà el proper divendres 21 de setembre, a les nou del vespre, a la Plaça de l’Ajuntament i anirà a càrrec de l’hereu de Catalunya, el calellenc Pau Bartrolí.

Barceloní de naixement i maresmenc d’adopció, Lluís Bassat va impulsar i presidir la productora audiovisual ‘Ovideo Bassat Sport’, empresa que va rebre l’encàrrec d’organitzar, dissenyar i produir les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, reconeguts com a uns dels millors de la història de l’olimpisme.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris