dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Maresme Style’, nou hit del rap sud-coreà

Imatge: YouTube

El Far de Calella, el modernisme de Canet de Mar i el jaciment de Torre Llauder de Mataró són alguns dels escenaris escollits pel cantant i compositor sud-coreà Park Jae-sang (PSY) – autor del conegut èxit internacional ‘Gangnam Style‘ – per enregistrar el seu nou videoclip, ‘Maresme Style’.

Fonts properes al conegut raper i productor asiàtic han destacat que el videoclip serà enregistrat durant la propera primavera. A hores d’ara, l’equip sud-coreà prepara sobre el terreny les millors localitzacions. Per altra banda, es desconeix quina serà la nova cançó que PSY hauria escollit per donar a conèixer la comarca del Maresme al món, però ha transcendit que seguirà una línia molt similar a la del seu gran èxit mundial.

El Consell Comarcal del Maresme ha acollit la notícia amb “gran satisfacció”, especialment perquè no suposarà cap cost per a la comarca. Segons fonts properes al cantant, això es degut a que l’artista hauria composat les primeres notes del seu gran hitGangnam Style‘ en un hotel de Santa Susanna, on es va allotjar com a turista fa un parell d’anys.

Tot i que aquest seria el principal motiu per aquesta inesperada promoció internacional, segons ha pogut saber la nostra Redacció, el cantant sud-coreà – també reconegut sibarita – hauria demanat fer alguns àpats a Restaurants maresmencs com el Sant Pau de Sant Pol, l’Hispània d’Arenys i El Hogar Gallego de Calella, entre d’altres.

Èxit sense precedents

El passat 21 de desembre, el videoclip ‘Gangnam Style’ va aconseguir superar els mil milions de visites a YouTube, esdevenint el vídeo més visitat del popular portal d’internet.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris