dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró: PxC no participarà a ‘Les Santes’

Ajuntament de Mataró - Foto: DM

Els canvis protocol·laris anunciats la setmana passada pel Govern municipal de Mataró suprimint la figura de l’acompanyant prevista en el protocol, impedirà la participació del líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, en els actes institucionals de ‘Les Santes‘. Anglada havia estat convidat per la portaveu de PxC de Mataró, Mònica Lora, a l’Anada a Ofici de la Missa de ‘Les Santes’ que tindrà lloc el proper 27 de juliol.

Prèviament, tant la CUP com ICV-EUiA de Mataró havien demanat declarar Josep Anglada com a persona non grata per evitar la seva participació en els actes institucionals de la ciutat durant la seva festa gran. També, els socialistes mataronins havien avançat el seu suport a les gestions que pogués fer l’alcalde per evitar la presència del president de PxC a la festa de ‘Les Santes’.

Per la seva banda, PxC ha anunciat que han decidit “no participar en cap acte institucional” organitzat pel consistori durant les festes de Mataró per mostrar el seu “total desacord amb el veto imposat per el govern de la ciutat al president del partit Josep Anglada en canviar una tradició protocol·lària històrica de la ciutat per impedir la participació del líder identitari en la Desfilada de les Santes”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris