dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nou camp de treball al massís del Montnegre

Pioners i Caravel·les | Foto: A.E.M.

La unitat de Pioners i Caravel·les de l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella va tornar el darrer cap de setmana de gener a la coneguda plaça de Sant Andreu, al massís del Montnegre. En aquesta ocasió ho van fet per consolidar el projecte de reordenació que van dur a terme l’any passat. La unitat també va començar a realitzar nous “petits projectes”.

Les actuacions

El nou camp de treball va constar en pintar el mur de la plaça amb sulfat de ferro, desbrossar la zona, netejar l’entorn tot recollint escombraries i esbocinar els pins morts caiguts. També van acumular restes vegetals als talussos erosionats, van replantar les alzines sureres de la plaça i van treballar en la recuperació de l’antic camí que duu a l’ermita de Sant Andreu. Els Pioners i Caravel·les han subratllat que van tornar a comptar amb l’ajut “incondicional” del Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Un cop finalitzats tots els treballs, el grup ho va celebrar fent una “bona paella” al cau.

1 comentari per a “Nou camp de treball al massís del Montnegre”

  1. […] En la seva secció de societat ha publicat una petita notícia sobre el nou camp de treball dut a terme per la unitat de Pioners i Caravel·les al Collet de Sant Andreu, al Montnegre. Us animem a que llegiu aquesta notícia! […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris