dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ONCE Inaugura un Taller per a emprenedores

Presentació del Taller | Foto: Sari Texidó

Aquest dilluns al matí ha estat inaugurat a la Masia de Can Comas de Pineda el ‘Taller de creativitat per a dones emprenedores‘, adreçat a dones amb certificat de discapacitat i inquietud per l’autocupació. Aquest taller és impartit per la Fundació ONCE a càrrec del professor Jaume Amill, consultor d’Aleph, amb la col·laboració de l’Associació de Discapacitat de l’Alt Maresme (ADIAM) i del Fons Social Europeu (FSE).

En primer lloc, ha intervingut Núria Sanz, Directora de FSC Inserta de Catalunya i Balears, l’empresa de recursos humans de la Fundació ONCE, la qual ha agraït a l’ADIAM i a l’Ajuntament de Pineda, que ha cedit l’espai de la Masia de Can Comas, per haver afavorit la realització d’aquest curs. Sanz ha explicat que ja fa 20 anys que FSC Inserta treballa en la lluita per a l’inserció laboral i contra la discriminació de les persones amb discapacitat.

Foto: S.T.

A continuació, la Regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Pineda, Carme Aragonès, ha dit sentir-se “molt identificada” amb l’enunciat d’aquest taller, ja que des de fa molts anys lluita primer, com a empresària i, ara, també en l’àmbit polític, per a la igualtat entre homes i dones en el món laboral. També ha destacat la importància de la creativitat per a fer empresa, afegint que la “creativitat també es pot aprendre”.

Per la seva banda, la Presidenta d’Adiam, Maria Arellano, també ha agraït a tots els que han fet possible aquest Taller i ha mostrat la seva satisfacció per a la bona evolució de l’entitat. Arellano ha afegit que l’entitat que encapçala continuarà en el seu afany d’afavorir la inclusió laboral a les persones amb disCapacitat. També ha avançat que, en breu, l’ADIAM realitzarà un curs sobre el voluntariat.

La presentació ha estat a càrrec d’Ester Tórtola, Técnica d’Inserció de FSC Inserta, que ha fet una acurada exposició del contingut del curs, desitjant que sigui “molt profitós per a totes”.

La cloenda d’aquest taller formatiu tindrà lloc el proper divendres 20 d’abril, a les 14 h.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris