divendres, 23 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Perilla una línia de Bus de Vilassar Dalt

Línia C31 | Imatge: Sarbus

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha iniciat un procés de negociació amb l’empresa Casas per intentar buscar alternatives que permetin al consistori mantenir la línia d’autobusos C31. El dèficit d’aquesta línia que uneix Vilassar de Dalt amb l’estació de Premià de Mar ha estat assumida històricament pel pressupost municipal, tret d’un període d’uns tres anys durant el qual es va obtenir una subvenció de la Generalitat de Catalunya que va permetre continuar donant el servei als usuaris de la línia.

Fonts municipals assenyalen que l’actual situació econòmica municipal impossibilita el manteniment d’aquest servei deficitari que a més, any rere any, ha anat perdent usuaris. En els darrers anys s’han anat introduint diverses modificacions a la línia C31 per tal de reconduir la situació i aconseguir la reducció del dèficit, uns esforços que el propi consistori lamenta no haver pogut aconseguir.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha convocat el proper 12 de desembre als usuaris afectats per plantejar conjuntament diferents alternatives, entre les quals hi ha la possibilitat de complementar la freqüència de pas de la línia C30 amb algun autobús de la línia C31, i substituir l’actual línia C31 per una nova connexió amb Cabrils que enllaci amb l’actual C12.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per