divendres, 23 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Fira de nuvis de l’Alt Maresme i La Selva

L'acte de signatura | Foto: Diari Maresme

L’Ajuntament de Calella ha acollit aquest divendres al migdia l’acte de signatura del conveni de creació de la primera fira de nuvis a l’Alt Maresme i la Selva, Exponuvis Calella. L’acord, que té una vigència inicial de quatre anys, ha estat signat per l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i l’administrador de la cooperativa Maresmenuvis, Miquel Nogueras. Aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’octubre de 2012, a la Fàbrica Llobet-Guri. En aquesta primera edició, l’organització preveu instal·lar uns 65 espais comercials i rebre una xifra d’entre 6.000 a 8.000 visitants.

Durant la trobada, l’alcaldessa Candini ha valorat molt positivament la signatura d’aquest nou conveni que segueix la línia d’assolir oportunitats per a la ciutat a través d’esdeveniments com el d’aquesta fira multicomercial. Candini ha subratllat que un projecte com aquest “sempre és bo”, però ha matisat que “ho és, sempre i quan l’Associació de Comerciants i els comerciants de Calella hi formin part”. En aquest sentit, l’organització donarà prioritat als comerços de la ciutat. L’alcaldessa ha agraït a la cooperativa el seu suport i ha conclòs que davant l’actual situació econòmica “només se’n surt a través de la capacitat de reinventar-nos”.

Per la seva banda, Miquel Nogueras ha explicat que en els moments actuals l’única forma de tirar endavant per al sector era a través de la creació de la cooperativa. En aquest sentit, Maresmenuvis ha participat i col·laborat amb nombroses fires de Catalunya i, ara, mitjançant aquesta dilatada experiència han volgut donar “un pas més” amb la creació d’Exponuvis Calella. Els objectius principals són cobrir totes les necessitats dels nuvis de la zona. A hores d’ara hi ha representats nou sectors vinculats: floristeries, perruqueries, fotografia, vestits de nuvi, vestits de núvia, botigues de detall, música, joieries i agències de viatges; i l’objectiu final és assolir l’ampliació de la cooperativa per poder donar un “servei integral” als nuvis.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris