divendres, 23 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

PSC: Deute ‘inacceptable’ al Consell Comarcal

Consell Comarcal del Maresme | Foto: D.M.

El grup socialista del Consell Comarcal del Maresme ha demanat al govern de Convergència i Unió (CiU) i Partit Popular (PP) que exigeixin a la Generalitat els 3,2 milions d’euros que, segons denuncien, “es deuen al Consell Comarcal”.

El grup comarcal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha alertat de la “greu situació” en la qual es poden situar la prestació dels serveis que el Consell Comarcal fa als ajuntaments, si en un breu període de temps aquest òrgan no rep els diners que li deu la Generalitat. Segons fonts socialistes, la xifra d’aquest deute ascendeix a 3.200.000 euros. El mateix grup assegura que si aquesta quantitat no s’ingressa “amb celeritat“, es podria paralitzar el “funcionament normal” del Consell Comarcal.

En aquest sentit el portaveu del PSC al Consell Comarcal, Santi Fontbona, ha demanat al president del Consell Comarcal que pressioni la Generalitat perquè “no és bo que el Consell pateixi per la falta d’aquests diners, que d’altra banda ja haurien d’haver estat traspassats”, ha apuntat. Així mateix, Fontbona reclama que hi hagi “informació puntual” dels compromisos presos entre el Consell Comarcal i la Generalitat en relació amb el calendari del traspàs del diners d’aquest endarreriment. El PSC ha titllat aquesta situació com “d’inacceptable” perquè “posa en risc la viabilitat de la gestió del Consell Comarcal i dels serveis finalistes als ajuntaments als quals van dirigits”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris