dimarts, 19 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Recorren la condemna per ‘mobbing’ a Canet

Seu de la Policia Local de Canet | Foto: D.M.

L’Ajuntament de Canet de Mar ha presentat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la resolució del jutjat Contenciós administratiu núm. 11, que va condemnar el consistori a indemnitzar amb 8.300 euros l’inspector de la policia local per un cas de mobbing durant l’anterior mandat.

En la seva exposició, el magistrat del jutjat Contenciós administratiu va manifestar que havia quedat acreditat la utilització per part de l’ajuntament, principalment per l’ex-alcalde i la Regidora de Seguretat Ciutadana, de fer servir mitjans de comunicació per valorar la competència professional del Cap de la Policia Local de Canet, Pere Nolla.

També, l’Associació de Víctimes d’Assetjament Laboral de Catalunya, entitat que va donar suport al Cap policial, va manifestar que en aquest cas concorren els elements que es requereixen perquè es produeixi mobbing: “una conducta de persecució o fustigament, sistemàtic, planificat i reiterat en el temps”; i que aquest havia estat “intencionat”.

Per altra banda, el consistori canetenc ha assenyalat que, en una resolució que “no té res a veure” amb aquesta cas, ha rebut de la Seguretat Social la baixa definitiva de l’inspector de la Policia Local. Aquesta plaça ha quedat vacant i el consistori canetenc ha avançat que actualment s’està plantejant la possibilitat d’incorporar un nou inspector o bé fer una promoció interna, reorganitzant així la plantilla del cos de la Policia Local de Canet.

1 comentari per a “Recorren la condemna per ‘mobbing’ a Canet”

  1. […] la situació de mobbing soferta pel funcionari municipal. Actualment, després d’un recurs presentat per l’Ajuntament, s’està a l’espera de la sentència del Tribunal […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per