dijous, 22 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Renoven un quilòmetre de cablejat d’Alella

Carrer de Santa Gemma d’Alella | Foto: Arxiu

La companyia elèctrica Endesa ha renovat més d’un quilòmetre de cablejat subterrani situat al carrer de Santa Gemma d’Alella, on ha estat necessari obrir rases a la vorera per tal de realitzar les obres i enllaçar el nou tram de mitja tensió amb dos transformadors. Segons informa la companyia, l’actuació a la via pública s’ha realitzat optant les mesures necessàries per causar el “mínim impacte” sobre la quotidianitat dels veïns.

Aquests treballs de reforma tecnològica de la línia de mitja tensió a 25 kV que discorre per Alella ha suposat una inversió de 52.000 euros. Endesa han informat també que l’objectiu de l’actuació és “millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a clients d’aquest municipi situat a poca distància de la costa, a les faldes granítiques de la Serralada Litoral”.

En concret, la línia convencional de coure ha estat substituïda per una d’alumini – més fiable i amb millors prestacions mecàniques i elèctriques – fet que millora les condicions de seguretat de la infraestructura. Igualment, aquesta actuació ha servit també per a col·locar un tub dins la infraestructura preparada per instal·lar-hi fibra òptica.

Aquestes obres formen part del pla de la Companyia per a la millora i renovació tecnològica de les infraestructures elèctriques de mitja tensió al Maresme.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris