divendres, 23 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Cebrià encarrega una auditoria

L'actual equip de Govern | Foto: stcebria.cat

L’equip de govern de Sant Cebrià de Vallalta (PSC, TxSC, Ed’E–ICV i ERC) ha encarregat una auditoria a la Diputació de Barcelona sobre la gestió i la capacitat financera de l’Ajuntament. Aquesta auditoria, que inicialment analitzarà tot l’any 2010, arriba després que el govern municipal hagi trobat factures ‘reconegudes’ per valor de 900.000 euros pendents de pagament, heretades de l’anterior govern de CiU.

El regidor d’Hisenda de Sant Cebrià, Joan Amargant (TxSC), ha explicat a través del butlletí municipal que la seva feina durant aquest primer any s’ha centrat en “intentar sanejar” l’economia municipal i a “optimitzar els recursos econòmics”. Amargant ha assenyalat que aquesta tasca “no ha resultat fàcil” perquè actualment s’estan pagant les factures pendents. L’objectiu del regidor és tancar l’any amb el “menor dèficit possible”.

Rènting

Amargant ha recordat també que quan va entrar a l’Ajuntament va detectar que s’estava pagant un rènting d’un vehicle municipal que ja no s’utilitzava. Segons el regidor, s’havien arribat a pagar en 4 mensualitats de 6.000 euros; una situació que Amargant ha denunciat com una “deixadesa d’haver llençat aquests diners”, i ha subratllat que “això no pot tornar a succeir mai més”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris