dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sefiex, la solució en direcció administrativa i financera per a pymes

Imatge: sefiex.com

Els nostres serveis es basen en un innovador concepte de la funció financera, posant a l’abast i al servei de les petites i mitjanes empreses les modernes tècniques de gestió financera i de control de gestió que tradicionalment estaven reservades a les grans empreses.

Oferim a les empreses la possibilitat de disposar d’un director financer a temps parcial, o interinament per un període determinat, de forma externalitzada, però activament implicat en l’operativa habitual de l’empresa.

Un bon control analític i pressupostari, el control dels marges, la planificació i control de la tresoreria, la negociació d’un adequat finançament bancari, viabilitats de projectes, circuits administratius i informàtics eficients, la planificació fiscal, la recerca sistemàtica d’ajuts i subvencions… son aspectes financers de vital importància per a l’empresa, que li permetran desenvolupar-se i créixer de forma sòlida i segura.

Disposar a hores d’un expert, ofereix unes possibilitats enormes i rendibles a la Gerència, que disposarà d’un suport extern i d’una visió més amplia del negoci.

En el context de l’actual crisi, cal créixer amb menys recursos, tant personals com financers. I d’altra banda, les empreses que assentin avui les bases per a la seva recuperació, un cop superat el període de crisi en sortiran enfortides i aconseguiran una situació de privilegi en el nou panorama.

L’externalització o outsourcing de les funcions directives – ja sigui financera, de marketing, o de rrhh – constitueix una excel·lent opció d’optimització per a l’empresa, variabilitzant un cost en funció de la necessitat real de l’empresa. I no només amb l’objectiu de reduir costos, sinó també buscant més efectivitat, flexibilitat, i adaptació.

Fem propostes de gestió a mida per a empreses d’entre 5 i 200 treballadors de tots els sectors, no importa quina sigui la seva situació financera actual.

Més informació : sefiex.com

Logo: Sefiex

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris