dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

TecnoNadal per a joves del Maresme

Robòtica | Foto: TecnoCampus Mataró-Maresme

El parc TecnoCampus Mataró-Maresme acaba de posar en marxa el club de la tecnologia xnergic, una iniciativa pensada per fomentar les vocacions tecnològiques entre els més joves. Tot i que les carreres tecnològiques compten amb una gran demanda en el mercat laboral, no són les més escollides entre els joves catalans. En aquest sentit, el TecnoCampus assenyala que vol contribuir a capgirar aquesta tendència mitjançant aquesta iniciativa.

El nou club xnergic contempla activitats impartides per estudiants de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, tallers de robòtica i programació de videojocs, grups d’entrenament i competicions amb altres clubs de tecnologia d’arreu del món. Fonts del TecnoCampus, on s’imparteixen estudis de grau en diverses enginyeries, informa que “la filosofia del club és associar la tecnologia a la diversió, i trencar la idea que la tecnologia i la ciència en general són matèries difícils i avorrides”.

Per posar en marxa el club xnergic el TecnoCampus compta amb la col·laboració de professionals del parc i estudiants d’enginyeries, de manera que els joves del club podran conèixer de primera mà el món de la tecnologia.

El club xnergic arrenca aquestes vacances de Nadal amb un campus tecnològic pensat perquè els estudiants puguin crear el seu propi robot. El campus es farà els dies 24, 27, 28 de desembre de 2012 i 2, 3 i 4 de gener de 20013 a les instal·lacions del Tecnocampus, en horaris de matins, i amb tot el material inclòs (robot i materials necessaris per la programació, muntatge i una samarreta d’xnergic) en el preu de la inscripció.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris