dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un centre caní acull els animals abandonats

Foto: Aj. Canet

El passat mes de maig, Canet va transferir a una entitat privada el servei de recollida, atenció i acollida d’animals domèstics abandonats al municipi que, anteriorment, oferia a través d’un conveni el Consell Comarcal del Maresme. Segons informen fonts municipals, aquest servei comarcal era “molt costós” per l’Ajuntament, ja que el cost es calculava per territori i no pel nombre d’animals atesos.

Actualment, el Centre Caní Pedracastell, una entitat privada que es dedica a l’ensinistrament i residència per animals de companyia, du a terme aquest servei al municipi. Segons el consistori, el servei que ofereix aquesta entitat suposa una “atenció directa” pels animals que es recullen a Canet.

El contracte que s’ha signat entre l’Ajuntament i el Centre caní, d’un any de durada, ha recollit fins el passat mes setembre un total de 23 animals. El mateix centre treballa perquè aquests animals siguin adoptats per famílies. En aquest sentit, s’han organitzat jornades de portes obertes perquè tothom que ho vulgui pugui anar a conèixer en Bruno, en Mango, la Mela o la Vida i la resta d’animals que esperen ser adoptats. També, donen a conèixer a través del seu portal web la fotografia dels animals que s’han trobat als municipis on ofereixen el servei.

A part de Canet, el Centre Pedracastell també ofereix el seu servei d’acollida a Calella.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris