diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un ‘Sol’ per a El Hogar Gallego

El Hogar Gallego | Foto: S.V.

Una de les sorpreses de la guia Repsol 2013 és la incorporació, amb un Sol, del Restaurant calellenc El Hogar Gallego. Es tracta d’un establiment de referència a Calella, on es combina modernitat i tradició amb el peix i el marisc que proposa el seu xef, Toni Gordillo.

Toni Gordillo | Foto: El Hogar Gallego

El Hogar Gallego es va fundar l’any 1977 i, des de llavors, tres generacions s’han encarregat de tirar-lo endavant. L’estimació pels fogons ha arribat recentment a una tercera generació amb Toni Gordillo, que aporta a la cuina els coneixements apresos a l’Escola d’Hostaleria Arnadi Hofmann Restaurant de Barcelona i, alhora, l’experiència i la innovació adquirits després d’haver treballat al costat de Ferran Adrià (El Bulli), Santi Santamaria (El Racó de Can Fabes), Jean Luch Figueras (Jean Luch), i Olivier Roellinger (Les Maisons de Bricourt).

Per altra banda, Can Jubany, de Nandu Jubany,i Àbac, de Jordi Cruz, s’han sumat enguany al selecte club de restaurants amb tres ‘Sols’ de la guia Repsol 2013. A Espanya només n’hi ha 25, entre els quals figuren El Celler de Can Roca, Sant Pau, Hispània i Via Veneto.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris