dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una branca obliga a tancar un parc de Canet

Parc de la Misericòrdia | Foto: Aj. Canet

La caiguda d’una branca d’un dels eucaliptus del parc de la Misericòrdia de Canet va obligar fa unes tres setmanes a tancar preventivament aquest indret del municipi. La setmana passada, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canet va rebre un informe, encarregat a l’empresa especialitzada Arborist, per avaluar l’estat dels eucaliptus del parc canetenc.

Segons avancen fonts municipals, l’esmentat informe posa de manifest el perill que suposa la caiguda de branques d’alguns exemplars i, fins i tot, la caiguda sencera d’algun d’ells. En aquest sentit, el consistori ha informat que es tracta d’un “risc elevat”, per la qual cosa considera que “s’ha actuat correctament tancant preventivament el parc”.

A partir d’ara, l’Ajuntament de Canet sol·licitarà un nou pressupost per dur a terme les actuacions que es recomanen a l’informe. Per altra banda, el mateix consistori ha avançat que tractarà aquest tema amb el Bisbat de Girona, propietari del parc, per avaluar junts les possibles solucions davant aquesta situació.

Les caigudes d’arbres eucaliptus han provocat ensurts i accidents greus en més d’una ocasió, com el succés de la població de Rota al juny d’aquest any, que va causar tres ferits, dos d’ells de gravetat.

1 comentari per a “Una branca obliga a tancar un parc de Canet”

  1. […] el parc de la Misericòrdia aquest mes de gener, un cop acabades aquestes festes de Nadal. El parc va ser tancat el passat mes d’octubre per motius de seguretat després de caure una branca de grans dimensions […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris