diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar Dalt: Viserma, en concurs de creditors

L'alcalde, Xavier Godás | Foto: D.M. (Arxiu)

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha acollit favorablement que el Jutjat Mercantil núm. 1 de Barcelona hagi declarat l’empresa municipal Viserma Serveis i Manteniments, S.L. en situació de concurs voluntari. Segons informen fonts municipals, el consistori celebra aquesta decisió perquè concedeix un temps per intentar garantir la viabilitat de l’empresa.

A partir d’ara, l’Ajuntament i el Consell d’Administració de Viserma es posen a disposició de l’administrador concursal i del jutge responsable. La intenció de l’ajuntament és “capgirar la situació i fer front a les responsabilitats contretes de manera realista i ordenada”, apunten les mateixes fonts. En aquest sentit, d’aquí uns dies es disposarà d’un pla de viabilitat per a l’empresa municipal.

Des del consistori es confia en “arribar a acords” amb el conjunt de creditors, per fer “tot el possible per garantir la viabilitat de l’empresa a través de la seva reestructuració operativa i estratègica”.

El passat mes de novembre, el consistori va informar que Viserma tenia un deute financer acumulat d’uns 13 milions d’euros, i un pendent de pagament – només a creditors comercials a data 31 de desembre de 2010 – d’1,5 milions d’euros. En total, l’empresa municipal acumula un deute de prop de 15 milions d’euros.

1 comentari per a “Vilassar Dalt: Viserma, en concurs de creditors”

  1. Sanjay ha dit:

    Tornem a estar inmersos en el dia a dia en Budějovice, després d’uns dies de fer el trtusia per Praha, Český Krumlov, Hlúboka nad Vltavou i un parells de bon sopars ací en České Bud&…

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris