dijous, 22 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Vine a fer l’indi’ a Mataró

‘Vine a fer l’indi’, a Canet | Foto: V.F.L.

El proper dissabte 6 d’octubre, a partir de dos quarts de 9 del vespre, l’escola Anxaneta de Mataró acollirà el ‘Vine a fer l’Indi‘. La festa és oberta a tothom i arriba per primera vegada a la capital del Maresme amb un sopar amb menú tradicional indi i una actuació musical que inclourà balls de Bollywood a càrrec del grup Bhangra-hey amb Sat Atma Singh. També hi haurà una tómbola on es sortejaran obsequis cedits per comerços de Mataró i d’altres municipis de la comarca.

Els beneficis de la festa mataronina es destinaran a la Fundació Vicente Ferrer, entitat que des de fa més de quaranta anys treballa a l’Índia per millorar les condicions de vida de les comunitats més pobres i excloses d’Andra Pradesh. Al llarg de la nit, els assistents també tindran l’oportunitat de conèixer de prop al feina que fa la Fundació al país asiàtic.

‘Vine a fer l’indi’ va néixer a Canet de Mar fa 10 anys i en aquest període ja ha aconseguit convertir-se en una trobada esperada al llarg de l’any en aquest municipi maresmenc. En la desena edició de la festa, celebrada l’abril de 2012, Canet va aconseguir recaptar fins a 12.000 euros i reunir prop de 450 comensals, en un acte que va retransmetre TV3.

Segons informa l’organització, per assistir al sopar-espectacle cal comprar els tiquets amb antelació al preu de 18 euros menú indi i 12 euros menú infantil. Es poden adquirir a Saned (C/ Jaume Isern, 55. De dilluns a divendres, de 16 a 18) o a la botiga d’esports 24 segons (C/ Mossèn Ramon Fornells, 52. De dilluns a dissabte); o bé es poden reservar per correu electrònic (maresme@fundacionavicenteferrer.org) o per telèfon (Anna: 647 800 386 – José Luis: 609 720 767).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris