dimarts, 20 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aposta pel comerç urbà i de proximitat

Signatura a l'Ajuntament | Foto: PIMEC

Signatura a l’Ajuntament | Foto: PIMEC

L’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, i el president del Consell de Maresme-Barcelonès Nord de PIMEC Comerç, Carles Gironès, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat.

PIMEC i consistori han acordat iniciar conjuntament projectes centrats, especialment, en la promoció de l’associacionisme, la potenciació de la imatge i de la competitivitat dels mercats municipals i de marxants. L’acord també preveu la integració del comerç nouvingut i les accions antirumors, la millora del coneixement de les condicions laborals del treballadors autònoms del comerç, la promoció dels nous canals de comercialització (E-commerce), la dinamització conjunta del turisme i el comerç, així com d’altres accions que, a partir de l’actualitat, puguin ser d’interès pel teixit comercial del municipi.

Carles Gironès s’ha mostrat satisfet per aquest acord i ha destacat que “sumar esforços, crear sinergies entre sector públic i privat ajudarà a generar noves dinàmiques que, entenem, sempre són necessàries”. La signatura ha tingut lloc a l’Ajuntament de Premià de Mar i ha comptat amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Ibán Díaz.

1 comentari per a “Aposta pel comerç urbà i de proximitat”

  1. […] d’aquesta nova aplicació ha coincidit en el temps amb la recent signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Premià de Mar i PIMEC amb l’objectiu de promoure accions de millora […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per