dimecres, 21 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

APP Santa Susanna

Imatge: APP Santa Susanna

Imatge: APP Santa Susanna

L’Ajuntament de Santa Susanna ha impulsat des de les àrees de comunicació, promoció i turisme la creació d’una nova APP amb informació multicanal del municipi. Aquesta iniciativa, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, es basa en la planificació d’un pla de comunicació anual, així com la “necessitat detectada” per part del consistori per donar suport comunicatiu multiplataforma als ciutadans del municipi, i a qualsevol persona o turista que visiti la destinació.

Abans d’iniciar el projecte, el mateix consistori va avaluar el comportament dels usuaris a la xarxa. De fet, van detectar que en àmbit global el volum d’accés a internet mitjançant els dispositius mòbils ja supera els usuaris que ho fan utilitzant dispositius fixes com ordinadors. Per tant, les regidories implicades i la Diputació de Barcelona han iniciat aquest projecte pilot per facilitar tot l’accés i informació existent al portal web estigui enllaçat amb l’aplicació mòbil.

Segons informen fonts municipals, l’aplicació de Santa Susanna ofereix un recull d’informació “essencial i bàsica” per als usuaris que s’engloba en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i rus) i que acull la história del municipi, notícies d’actualitat, agenda d’activitats i un àrea multimèdia. A més, els usuaris disposaran d’informació turística, directori de comerços, restaurants i establiments; i un apartat de contacte per a consultes i dubtes. Les mateixes fonts han assenyalat que “cadascuna de les seccions ofereix informació amb dades i contactes per a millorar la comunicació multicanal del municipi”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris