divendres, 15 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arrenca el Tiana Negra

Logotip: ‘Tiana Negra’

Tiana acull aquest divendres i dissabte, dies 25 i 26 de gener, el primer festival de novel·la negra en llengua catalana: Tiana negra. Aquesta iniciativa, ideada per l’escriptor Sebastià Bennassar, neix amb l’objectiu de prestigiar la literatura negra que es fa en la nostra llengua i donar‐li un espai on es pugui debatre sobre el gènere. El nou festival inclou alguns dels noms més destacats de literatura negra catalana com Lluis Llort, Àlex Martin, Salvador Balcells, Anna Maria Vilallonga, Jaume Benavente o Marta Banús.

Tots els actes que formen part de la programació del festival es faran a la Sala d’exposicions de la Casa de la punxa de Tiana, al Casal. El Tiana negra té lloc pocs dies abans de la celebració del festival BCNegra. L’organització ha informat que la proximitat amb el certamen barceloní “té l’objectiu de convertir el festival tianenc com l’avantsala del festival de Barcelona“.

Una de les curiositats del Tiana Negra vindrà de la mà de la periodista tianenca Gemma Liñan, qui ha fet un recull d’alguns dels successos “més negres” que han tingut lloc al municipi maresmenc com l’assalt a Can Gili o l’atac als Casanovas.

Tiana Negra compta amb la col·laboració de les editorial Meteora, Alrevés, LaMagrana i Columna, i amb totes les entitats dels poble, com la biblioteca municipal de Can Baratau o les associacions de teatre del poble.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per