dimecres, 21 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Beth inaugura el Nits d’Estiu al far de Calella

Beth

Beth Rodergas | Imatge: D.M.

La cantant Beth Rodergas actuarà aquest divendres, a les 10 de la nit, a l’emblemàtic Far de Calella acompanyada del pianista Joan Monné. Amb aquesta actuació es dóna el tret de sortida del festival Nits d’Estiu de Calella (NEC). El concert consistirà en un repertori especial de versions de temes clàssics, que inclourà des de cançons dels Beatles a Stevie Wonder. A més, també inclourà alguns temes de discos anteriors.

Amb la programació d’enguany, el Festival NEC vol consolidar-se com a referent cultural de l’estiu a la comarca del Maresme. Segons l’organització, l’aposta per la qualitat és la base del disseny de la seva programació, que inclou diferents estils com són l’òpera, el pop o la dansa i teatre. Tres projeccions de pel·lícules a la platja i dos espectacles de contes per a adults completen la programació.

Les actuacions es duran a terme a diferents emplaçaments emblemàtics de Calella com són el Far, el Pati del Museu, la platja i el pati de la Biblioteca. El NEC ha programat una actuació per a cada divendres d’aquest estiu, del 28 de juny al 6 de setembre.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris