dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caldes premia les millors fotos a Instragram

.

.

Divendres passat es van desvetllar els noms dels guanyadors del concurs que les àrees de Cultura, Joventut, Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac van convocar sobre la Festa Major 2013, a través d’Instagram. Pocs dies abans, el jurat havia decidit les imatges guanyadores d’aquest concurs, que ha aplegat prop de 200 fotografies, totes elles de “gran qualitat”, segons han subratllat fonts municipals.

Durant el lliurament de premis, la regidora de Cultura, Roser Alsina, va explicar que “la decisió del jurat ha estat complicada perquè les imatges participants són totes molt bones”, va afegir, “hem destacat aspectes rellevants com els lligams de les fotos amb la festa major del poble, l’originalitat, així com la qualitat”. En aquest sentit, Alsina va avançar que davant la dificultat en la deliberació del jurat es va haver de crear un accèssit en una de les dues categories del concurs.

Guanyadors i premis

Categoria #caldesdestrac_fm2013jove (de 15 a 29 anys), Cristian Cerqueda, premi d’una tablet.
Categoria #caldesdestrac_fm2013 (de 30 anys en endavant), Abel Pujol, premi Pack gastronòmic, cultural i termal a Caldes d’Estrac (dinar o sopar per a 2 persones al Restaurant Can Suñé + un circuit termal als Banys Termals per a 2 persones i 2 entrades a la Fundació Palau).
Accèssit: Sergi Rovira, premi d’un sopar a La Quadra del Mar i la publicació de la fotografia en edicions municipals.
Ignasi Torrentó (17 likes), premi un aperitiu per a 2 persones al Bar–Restaurant Tête ­a ­tête.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris