dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet tindrà segon institut

Entrada de l’institut de Canet | Foto: S.V.

Després d’un llarg procés, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha fet arribar a l’Ajuntament de Canet de Mar el codi de centre del nou institut d’Educació Secundària del municipi. Segons fonts municipals, això confirma que el segon institut de Canet serà una realitat en una ubicació provisional a partir del curs 2013-2014. Les mateixes fonts han reconegut que “ha estat un procés feixuc”, tenint en compte la delicada situació econòmica actual que també afecta a totes les administracions, inclosa la Generalitat.

Foto: Google Maps

Per a la ubicació provisional del segon institut, l’Ajuntament de Canet ha cedit els terrenys situats al davant de la piscina municipal, a la zona del polígon Can Misser. Aquest és l’emplaçament que es va triar durant les negociacions amb el Departament d’Ensenyament. Tot i ser provisional, el consistori canetenc ha confirmat que no es podrà construir el nou edifici “com a mínim durant els propers 5 ó 6 anys“. Això vol dir que en el nou espai hi hauran d’ubicar unes instal·lacions provisionals preparades i condicionades adequadament per aquest període.

A través d’un comunicat, el consistori ha agraït a tota la comunitat educativa local – alumnes, famíllies, professorat i direcció -, especialment als professionals de l’Institut Lluís Domènech, i a la població en general, pel seu “suport, paciència i comprensió” durant tot aquest temps.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris