dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cap de setmana més estable

.

.

Aquest cap de setmana es presenta més estable. Venim d’una setmana molt inestable, amb ruixats cada setmana que han deixat més de 50 litres a la zona sud de la comarca, ara toca gaudir d’un cap de setmana assolellat i amb una mar que ronda els 25ºC a la costa del Maresme.

Així doncs, divendres ens hem llevat amb un dia molt estable amb algunes restes de núvols que van creuant la comarca. Les temperatures lentament van recuperant-se i al llarg del cap de setmana s’arribarà a valors una mica més semblants als que hauríem de tenir per aquestes dates. Al llarg de la tarda creixeran algunes nuvolades en punts de muntanya de Catalunya, especialment Pirineu on no es descarta algun ruixat. Aquí, al Maresme, no esperem cap ruixat però si algun núvol més. La mar es mostrarà una mica més moguda, amb onades que podrien arribar al metre d’alçada.

.

.

De cara a dissabte l’ambient estable ens continuarà acompanyant amb un estat del cel pràcticament ras i unes temperatures que aniran remuntant, especialment les màximes i no tant les mínimes. La mar a la costa del Maresme es presentarà amb onades molt menys importants que les de divendres, amb alçades màximes que no superarien el mig metre. La temperatura del Mar ja li costarà remuntar i es quedarà al voltant dels 25ºC.

.

.

La jornada de diumenge es presentarà també estable, amb cel ras tret de la tarda on es podria desenvolupar algun núvol sense més conseqüències. Pel que fa a les temperatures, continuarien pujant i la mar es presentarà una mica més moguda amb l’entrada de la tramuntana que produiria onatge de fons a tota la costa del Maresme. Mar endins, al nord de Menorca les onades podrien sobrepassar els 2.5 metres d’alçada. Aquí les onades no superarien ni el metre d’alçada.

En propers dies, sembla que les temperatures continuarien pujant i hauríem de veure si ens arriba un nou canvi de temps de cara a mitjans de setmana, encara queda molt i per tant difícil concretar gaire. El que si està clar és l’arribada de temps més estable, després d’una setmana molt grisa i amb grans tempestes que han afectat especialment la zona més propera al Barcelonès.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris