dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU Mataró: ‘El PSC insinua i menteix’

Foto: Diari Maresme

Foto: Diari Maresme

Convergència i Unió (CiU) de Mataró ha sortit al pas sobre el que considera un “nou episodi de mitges veritats, insinuacions i mentides” del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Segons els convergents, la campanya iniciada pels socialistes mataronins “intenta fer creure que el govern municipal de la ciutat ha modificat les regles del joc de la representació municipal a les juntes de portaveus i que s’ha autoatorgat, amb la complicitat del secretari municipal, més representativitat de la que li toca”.

Segons CiU Mataró, el sistema de vot a ponderat i el dret a vot de tots i cadascun dels membres d’un òrgan de govern ja es preveia en la Llei 8/1987, “fa més de 25 anys”, subratllen. En aquest sentit, asseguren que això significa que durant els mandats dels alcaldes Manuel Mas i Joan Antoni Baron “aquest sistema ja estava plenament en vigor”. Els convergents han afegit que des de l’aplicació de l’actual Reglament Orgànic Municipal (ROM), els resultats de les votacions reflectit a les actes “ho posen plenament de manifest, sense que cap grup hagi manifestat res o hagi efectuat cap pregunta al respecte”.

Per últim, els membres de Convergència i Unió de Mataró consideren que la campanya encetada pel PSC és una “manca de rigor i d’escrupolositat per la veritat” i denuncien que els socialistes mataronins mantenen un “estil barroer, difamatori, opac i manipulador de fer política, on tot s’hi val per aconseguir els objectius que es proposen”. Segons CiU, “cal una regeneració de la política, una nova manera d’exercir els càrrecs públics on triomfi el treball, l’esforç i la veritat i es penalitzi l’engany i la manipulació”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris