dimecres, 21 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comença la Festa Major al Masnou

Cartell: Festa Major de Sant Pere 2013

Cartell: Festa Major de Sant Pere 2013

Aquest dijous 27 de juny comença la Festa Major de Sant Pere al Masnou, que s’allargarà fins al dia 30. El fil conductor de les festes d’enguany serà l’art: sota el lema “Omplim d’art el Masnou”, moltes de les activitats organitzades – concerts, teatre, exposicions – volen donar visibilitat als creadors masnovins de totes les vessants artístiques. Segons l’alcalde, Pere Parés, aquests creadors “mostren la seva tasca per enriquir amb els seus missatges el que és, sense cap mena de dubte, la celebració més important de la nostra vila”.

Com és habitual, el pregó marcarà l’inici oficial de la Festa Major el dia 27 al vespre. Aquest any, Joan el Sereno serà l’encarregat d’anunciar el programa d’activitats. Entre l’ampli ventall de propostes destaca el tradicional castell de focs d’artifici el dia 28 a la nit, l’activitat més multitudinària de la Festa Major any rere any. La música també tindrà una presència molt important a la celebració: després dels focs hi haurà un concert de la formació Hotel Cochambre a la platja d’Ocata, mateix escenari en què el diumenge 30 tancarà la Festa Major el grup barceloní Mishima. Així mateix, també es podrà assistir a actuacions de músics locals, participar en tornejos i activitats esportives, visitar els carrers engalanats i tastar els plats i tapes especials que alguns restaurants masnovins prepararan, entre d’altres activitats.

Els diferents esdeveniments de la Festa es podran seguir a través del Facebook i Twitter. També podeu trobar més informació al web de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris