dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comencen les Jornades Vi DO Alella

Cartell: Jornades Gastronòmiques Vi DO Alella

El passat divendres 1 de març van començar les Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella, que se celebraran fins el dia 31. Durant aquest mes, 54 restaurants de 22 poblacions del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès ofereixen menús d’entre 20 i 40 euros harmonitzats amb vins de la DO Alella.

Les Jornades de 2013 incorporen, per primera vegada, dues capitals de comarca – Barcelona i Mataró – i arriben també a Granollers, Montmeló i Vilassar de Mar. En aquest sentit, l’alcalde d’Alella i president del Consorci DO, Andreu Francisco, va destacar a la presentació de l’esdeveniment que l’edició d’enguany “suposa la consolidació d’un projecte iniciat fa nou anys pels ajuntaments d’Alella, el Masnou, Teià i Montgat”. Així mateix, segons l’Ajuntament d’Alella, els vins de la DO tenen una presència cada vegada més important a l’oferta gastronòmica del territori i una demanda creixent que es constaten a través d’aquestes Jornades Gastronòmiques.

Les poblacions que hi participen són: Alella, Cabrils, El Masnou, Martorelles, Montgat, Montornès del Vallès, Premià de Mar, La Roca del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vallromaes, Vilanova del Vallès, Vilassar de Dalt, Arenys de Munt, Barcelona, Canet de Mar, Granollers, Mataró, Montmeló, Pineda de Mar i Vilassar de Mar.

Més informació: doalella.cat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris