divendres, 18 de octubre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comerç de proximitat a ‘Premià Experience’

Imatge: 'Premia Experience'

Imatge: ‘Premia Experience’

Si vols una aplicació al teu smartphone amb tota la informació de serveis per a viure i comprar a Premià de Mar, estàs d’enhorabona. El premiarenc Víctor Casaus ha creat ‘Premià Experience’, una app que ja està disponible per a dispositius Android. L’aplicació permet consultar tota la informació sobre els comerços de la ciutat, telèfons d’interès, les farmàcies obertes i de guàrdia, els horaris del servei de Rodalies per arribar a Premià de Mar a més dels horaris de totes les línies urbanes i interurbanes de l’empresa Casas amb les seves parades a la ciutat. A més, l’aplicació permet trucar directament a tots els telèfons que ofereix i permet als comerços de publicar les ofertes vigents perquè els usuaris les puguin conèixer sense necessitat d’atansar-s’hi.

Es tracta d’una guia de tot el municipi maresmenc, amb tots els comerços i serveis de restauració, a mes d’un seguit d’eines per intentar facilitar el dia a dia, no només pels habitants del municipi, sinó per aquells que el visitin. Els impulsors de ‘Premià Experience’ consideren que des del punt de vista del comerç, “és una eina que afavoreix moltíssim el comerç de proximitat, ja que permet al comerciant fer arribar a l’usuari de l’aplicació totes aquelles ofertes o promocions que tingui, ja siguin campanyes premeditades o ofertes de ultima hora”. De moment l’aplicació està disponible per a dispositius Android a l’espera de tenir l’aprovació per a ser consultada també des d’iPhone, iPad i Windows Phone.

Es dóna la circumstància que, casualment, l’arribada d’aquesta nova aplicació ha coincidit en el temps amb la recent signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Premià de Mar i PIMEC amb l’objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat al municipi premiarenc.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per