dijous, 22 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Compte enrere per al Revela-T

Logo: REVELA'T

Logo: Revela’t

Vilassar de Dalt acollirà els dies 24, 25 i 26 de maig el Revela-T, un festival de fotografia analògica, química o argèntica que es presenta com un esdeveniment “únic i singular” al sud d’Europa. La idea d’aquest festival, que s’ha gestat des de l’Associació Fotogràfica Espai Foto, convida a revelar-se contra les imposicions: “a saltar-se la norma, a ser creadors i no fabricants d’imatges, a creure que el que ens importa té futur i molt”. Per tant, el títol del certamen pretén transmetre l’esperit d’un esdeveniment cultural que s’anuncia com “una sorpresa, potser inclús una bogeria”.

Els organitzadors del festival volen promoure el coneixement i interès per aquests altres procediments fotogràfics en un moment en què domina la tecnologia digital; una mirada al futur per a tots aquells convençuts que hi ha altres maneres de fer fotografia i que consideren que mereixen ser conegudes i recolzades. En aquest sentit, Revela-T vol aplegar “als somiadors, als inconformistes, als incansables, als que no tenen por de provar i explorar camins diferents als que segueix la majoria”.

La primera edició de Revela-T oferirà un ampli programa d’exposicions, xerrades, debats, demostracions, tallers, parades d’exhibició i venda; i, a més, comptarà, si les circumstàncies ho permeten, amb la presència de figures rellevants a nivell nacional i internacional, com ara Quinn Jacobson, Eduardo Momeñe, José Manuel Navia o Ilan Wolff.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris