dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Debat sobre el Mercat Municipal de VdM

Cartell de l’acte | Front Cívic VdM

Front Cívic de Vilassar de Mar ha organitzat un acte el proper divendres 1 de febrer, a les 8 del vespre, a la Sala Mn. Galvany, per debatre la situació econòmica del poble arran el projecte del nou mercat municipal. L’entitat organitzadora ha explicat que aquestes obres, que van començar a l’abril del 2010, es van aturar per manca de finançament al maig del 2012 i s’han reprès aquest mes de gener. A través d’un comunicat, els membres del Front Cívic vilassarenc consideren que els diferents governs municipals i les formacions polítiques a l’oposició han gestionat aquest problema d’una “manera lamentable i sense consultar en cap moment a la població”.

La mateixa entitat ha recordat que el passat 29 de novembre es va aprovar al ple de l’ajuntament una autorització i un aval per un crèdit de 13,5 milions d’euros a nom de Vilassar, Societat Municipal de Promocions Urbanes S.A., per finalitzar les obres perquè, segons assenyalen, “fins aquella data no s’havia venut ni un sol dels 26 pisos de venda lliure d’aquesta obra i tant la societat municipal com l’ajuntament estaven a un pas de fer fallida tècnica”. A hores d’ara, segons el càlcul de la mateixa entitat, “n’hi ha al menys 4 més relacionats amb el mercat”, un fet que “suposarà un cost pel poble de prop de 6 milions d’euros entre interessos i comissions d’obertura”.

Des del Front Cívic consideren que la ciutadania de Vilassar de Mar “hem d’exigir plegats el compliment immediat del nostre dret a participar i a decidir democràticament sobre tots els aspectes del projecte i obra del nou mercat”. Amb aquest objectiu han convocat aquest debat on totes les forces polítiques amb representació al consistori també hi seran presents. L’acte serà moderat per la periodista Homera Rosetti.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris