dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Diari Maresme crea un nou model de publicitat

Diari Maresme ha creat un nou model de publicitat anomenat Publiràpid que permet dissenyar un anunci en només tres passos i sense coneixements informàtics previs.

Sistema d’autopublicació

Sistema d’autopublicació

El sistema, ens explica Albert Lladó, editor de Diari Maresme, aconsegueix “reduir al màxim el preu de l’anunci, ja que no hi ha intermediaris” i l’empresa o institució pot informar, en el lloc més destacat del diari, dels seus serveis a partir de cinquanta euros.

“Guanyem competitivitat i guanyem eficàcia”, apunta diu Lladó.

Diari Maresme supera les 20.000 impressions mensuals i, amb més de sis anys de vida, s’ha convertit en el mitjà de comunicació digital de referència de la comarca.

El sistema d’autopublicació és molt senzill. El client només s’ha d’identificar amb les seves dades. Si ja té una banner, pot pujar l’arxiu. Si no té un banner dissenyat, el pot crear en menys d’un minut, de forma gratuïta. Només haurà d’escriure allò que vulgui que aparegui a l’anunci. Finalment, només haurà d’escollir la seva campanya, triant les impressions que vols contractar. El pagament es realitza a través de targeta de crèdit, amb total seguretat, gràcies a la passarel·la PayPal.

PubliRàpid

PubliRàpid

Algunes preguntes freqüents

Quan sortirà el banner que he contractat?

En 48 hores com a màxim.

Què és una “impressió”?

Una impressió és una visualització d’un banner. Si contractes 10.000 impressions vol dir que el teu banner es mostrarà 10.000 cops.

Què passa si diversos clients contracten a la vegada?

Cap problema. Els anuncis sortiran aleatòriament, de forma equitativa, fins que s’esgotin les impressions contractades per cadascú.

És segur pagar amb targeta?

Sí, sens dubte. PayPal és una passarel•la reconeguda internacionalment.

Quan i com sabré que ha acabat la campanya que he contractat?

En el moment que s’esgotin les impressions que has contractat, t’enviarem un correu electrònic amb l’avís. A partir de llavors, si vols, podràs contractar una nova campanya.

Quan rebré la factura?

Una vegada estigui la campanya online, la nostra central de mitjans (RPE), qui s’encarrega de la facturació i cobrament de la publicitat, t’enviarà la corresponent factura per correu electrònic.

Si tens un dubte o un problema, pots contactar amb través del correu publicitat@diarimaresme.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris