dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El conflicte de Gallostra arriba al Parlament

Trobada al parlament | Foto: PSC Maresme

El grup parlamentari socialista, a través de la diputada maresmenca i portaveu de la comissió d’empresa i ocupació, Alícia Romero, ha presentat aquest dimarts 29 de gener una proposta de resolució. En el seu escrit, els socialistes demanen solucions davant el conflicte generat per l’empresari de la tèxtil Gallostra, S.A. en relació al deute que manté amb els treballadors i treballadores, i el tancament d’aquesta empresa de Pineda de Mar que comportarà 123 acomiadaments.

Concretament, la proposta de resolució demana al Conseller Felip Puig la intermediació amb l’empresa pinedenca per tal d’accelerar la negociació amb els treballadors i treballadores, i el cobrament dels deutes pendents. El Grup Parlamentari Socialista demana també un paquet de mesures per tal que el departament posi en marxa polítiques actives d’ocupació “extraordinàries i urgents” per donar resposta a aquestes més de 120 famílies que es quedaran a l’atur i que, en la seva majoria, porten més de 20 anys treballant al sector tèxtil a Pineda de Mar.

L’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i la regidora de promoció econòmica, Edurne Macazaga, després de la visita a la conselleria d’empresa i ocupació, han estat al Parlament amb la diputada Alícia Romero per fer efectiva l’entrada al registre d’aquesta proposta de resolució.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris