dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Masnou: Canvis a la N-II

Foto: Google Maps

Arran d’una proposta del Masnou, aquest dimecres 9 de gener s’han iniciat els treballs de millora de la carretera Nacional II, en el tram comprès entre la rotonda de la carretera d’Alella i la de Montgat. La intervenció, duta a terme per la Direcció General de Carreteres del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, donarà com a resultat l’ampliació a dos carrils en aquest tram sentit Barcelona i la reducció a un únic en sentit Mataró.

Segons ha informat el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament del Masnou, Quim Fàbregas, aquests canvis són fruit d’una proposta que el consistori va fer arribar a la Generalitat, a proposta de la Policia Local, i de les reunions que s’han mantingut amb els responsables de la Direcció General de Carreteres per valorar diverses propostes de millora de la N-II al seu pas per al Masnou.

Entre les principals millores que segons el consistori suposarà aquest canvi a la Nacional II, Fàbregas ha assenyalat el fet que “es guanyarà fluïdesa en el trànsit en sentit Barcelona”, i ha afegit que probablement no es formaran les habituals cues de vehicles que es formen davant de l’estació del Masnou. De la mateixa manera, també es facilitarà la incorporació a la N-II dels vehicles que ho fan tant des de la carretera d’Alella com des de Can Teixidó.

També, segons el mateix regidor, com a conseqüència de la millora de la fluïdesa del trànsit en sentit Barcelona, un altre servei públic, com és l’autobús urbà se’n veurà beneficiat i podrà oferir un servei més puntual. Per tot plegat, ha assegurat que alhora s’aconsegueix “una millora que augmentarà la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la zona més afectada”, com són els habitatges del carrer Jacint Verdaguer. Segons les previsions de la Direcció General de Carreteres, les obres podrien finalitzar la setmana del 14 de gener.

23 comentaris per a “El Masnou: Canvis a la N-II”

 1. edupremia ha dit:

  Si, molta fluïdesa per anar a BCN, però tots aquests cotxes tornaràn per la tarda-nit i només tindren un carril ! felicitats !!!!!!

 2. Sara ha dit:

  I quan tornin direcció Mataró??? jajajaja

 3. Bàrbara ha dit:

  Perfecte, problema solucionat, ara les cues es formaran
  cada dia a la nit direcció Mataró i arribarem a les 11 de la nit a casa…

 4. Guif ha dit:

  Les retencions que es formen davant l’estació del Masnou en direcció sud no són retencions. Bàsicament hi ha un semàfor a 50 m i els cotxes s’acumulen en fila davant l’estació perquè han de parar. Per anar a Barcelona en cotxe MAI NO hi ha hagut problema ni retencions, com a molt tràfic dens en hora punta.
  Una RETENCIÓ és la que hi ha ara en direcció nord degut a les obres de “millora” de la N-II. Cal ser molt maldestre i mal previsor per no adonar-se que aquest canvi provocaria un caos circulatori RADICAL, fins i tot en hores “no punta”. L’altre dia a les quatre de la tarda semblava que estigués el tràfic parat per un accident. Però NO. Estava parat a causa de les “millores” de la via.
  Per fer aquests canvis més val deixar les coses tal i com estan. Aquesta “chapuza” fa flaire a voler fer que la gent hagi de passar per l’autopista d’Alella!
  Als responsables de l’Ajuntament del Masnou, o feu les coses bé i poseu els carrils com estaven abans (fluid i sense problemes), o dimitiu. Gràcies.

 5. Pon ha dit:

  Aquest canvi s’ha fet per evitar retencions davant l’estacio de masnou i millorar la qualitat dels veins que viuen davant? Aixo es una broma oi? Estimat ajuntament de Masnou, ara no vulgueu mirar pel be dels veins i dir que aixo es una accio per evitar retencions etc etc, perque la merda que heu fotut es historica, cues a totes hores, i el pitjor sera a l’estiu! Ole vosaltres! La millor solucio treure el peatge…pero no us interesa oi!! aqui haurien de fotre a mes d’un al carrer

 6. Laura ha dit:

  Les cues que ara es formen direcció Mataró són molt més llargues i espesses que les que es podien fer abans direcció Barcelona!!
  L’il·luminat que ha tingut la idea s’hagués tingut que quedar amb la boca tancada!!

 7. JoMateix ha dit:

  Ridícul, i les motos es dediquen a invadir el carril contrari per a saltarse la cua. Qualsevol dia hi ha una desgracia!

 8. ofuscada ha dit:

  ahir eren la 1 de la matinada i ja hi havia cues… felicitats!! quina gran ocurrència!! es que no saben que el cap es per pensar??? no es per portar-hi cabell!! tots això es un ‘” saca cuartos” !!! INEPTES!!!

 9. mika ha dit:

  L’altre dia ens vam aturar poc despres de sortir del tunel de montgat. Vai tornar enrere per la desviacio. Direccio tiana. I vai tornar per l’autopista
  No se qui ha estat el lumbreras…

 10. Marga ha dit:

  NO HI HA DRET!

  Unes cues quilomètriques per tornar a casa a TOTES HORES. Espero que es col.lapsi l’autopista ben aviat i hagin de desfer la penosa mesura adoptada.

  RECTIFIQUEU JA!

 11. Marc ha dit:

  Només volia felicitar a la Policia Local per una idea tan brillant i a la a Direcció General de Carreteres del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat per donar el vist i plau a tanta tonteria. Ara si la intencio es q els q tornem a casa farts d tantes cues optem per agafar lautopista i aixo abertis faci cqlaix… El regidor de mobilitat d masnou té accions a abertis?

  Lamentable. I el temps q perdem d mes tots per tenir a inutils a sou

 12. Sánchez Alcalça ha dit:

  Si uno fuese malpensado creería que esto solo beneficía a la autopista, a la empresa que la gestiona y a los cargos públicos que tengan algún amigo en dicha empresa. Si uno no fuese malpensado creería que en el ayuntamiento hay gente con mucho tiempo libre para reuniones y muy pocas luces a la hora de tomar decisiones. ¿Por qué no un carril reversible?

 13. Protesteu ha dit:

  Protesteu tots a l’ajuntament del masnou!
  Oac@elmasnou.cat

 14. […] altra banda, a través de la secció de comentaris de Diari Maresme, diversos usuaris d’aquest tram de la N-II han protestat pels darrers canvis […]

 15. Joan Lleif ha dit:

  Hola. És evident el benefici per l’autopista. Algú ha parat la ma. Tota la circulació d’autopista (3 carrils) + tota la circulació B20 (3 carrils)… per un sol carril NII…!!!
  Abans els que circulaven sentit Barcelona ja venien per NII… (2 carrils)
  És un sense sentit que no s’enten excepte si algú en surt beneficiat….

 16. Pere treig ha dit:

  Però algú ha vist que passa ara???????
  Ridicul

 17. Carles Pazos ha dit:

  Estic d’acord amb tot elnque s’ha escrit, els carrils són els que són i no es pot arreglar un problema creant un de més gran.
  Divendres a la nit, jo pensava anar a mataro per la NII i davant de la cua kilometrica vaig haver d’anar per la autopista, quants més han fet això? És casualitat? Ningu del cosistori havia pensat en això?
  Senyor, una cosa que fa temps que tothom ha oblidat, en POLITICA, a més de ser honest i no fer res il.legal, també ho ha de semblar. Sou personatges publics i el judici popular té més valor que el judicial.
  Deixeu les coses com estaven, no malgasteu els diners publics i si voleu millorar la NII no cal que més que aplicar el sentit comú, eliminar el peatge de la C32, cosa perfectament posible, doncs la renovacio per 20 anys d’aquest tram la va fer el darrer govern del sr. Pujol quan era un govern en funcions, pot un gorvern en funcions que ha perdut les eleccions, pendre una decisió que afecti a la vida del ciutadants durant 20 anys?

 18. Javi ha dit:

  He enviat això a l’ajuntament de masnou. Oac@elmasnou.cat A veure si reaccionen:
  Hola, em dirigeixo a vostès per que es comenta que sou promotors de l’ exigencia de modificar la N-II que ha portat a la bestiessa actual. Sol.licito la dimissió inmediata del responsable d’aconseguir empitjorar moltissim la situació, a mes de fer-nos gastar milers d’euros en una obra absurda, mal pensada, o pensada en benefici de la empresa concesionaria de l’autopista.
  Es intolerable que els nostres gobernants puguin pendre decissions negatives pels ciutadans i quedin impunes. Aquest responsable no pot continuar prenent decissions.

 19. Carles Pazos ha dit:

  Ben fet! Ara et recordo que en el pais on vivim les dimisions de politics van molt cares, sempre troben alguna cosa que justifica les seves accions, i mai és el sentit comu o res que els ciutadans poguem entendre.

 20. Miguel Bascón ha dit:

  Vull felicitar al il-luminat que ha tingut aquesta idea,jo visc a Santa Coloma i haig d’anar cada día si o si a Premia y Cabrera,abans sempre anava per la NII basicament perque al mes en peatges es una pasta,ara tinc dos opcions pista pagant o la mega cua que ja comença desde el tunel de Montgat,gracies moltes gracies de veritat.

 21. Mireia ha dit:

  Es una vergonya el que s’ha fet! Cues i cues en horaris on abans hi havia fluidessa! Els que sóm del Masnou quin benefici se suposa que tenim??? Treballo a badalona i al migdia i a la tarda és impossible tardar menys de 20min per arribar a casa!!!! Demano que rectifiquin ja i tornin a deixar-ho igual que abans(si les coses es fan,que es facin bé…però aixó ha estat una “xapuza”)
  No vull ni imaginar el que patirem a l’estiu…..!!!!

 22. […] Moltes d’aquestes queixes també van arribar a la Redacció de Diari Maresme a través de la secció de comentaris. En aquest sentit, Xavier Flores ha lamentat que el resultat de la intervenció recent no hagi […]

 23. Pere ha dit:

  A quin idiota se li ha ocorregut aquesta idea a la N-II?

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris