dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El preu del lloguer cau un 6,5% l’últim any

El preu del lloguer a Mataró ha caigut un 6,5% l’últim any i s’ha plantat al febrer en una mitjana de 615 euros segons el portal Enalquiler.com. Aquesta baixada en el preu es molt més suau que l’experimentada al conjunt de la província, on llogar un pis costa una mitjana de 746 euros, un 7,7% menys que fa un any.

Malgrat aquest descens en el preu del lloguer a Mataró durant el 2012, sembla que la caiguda en el preu s’està estabilitzant en aquesta població, on en els últims tres mesos només s’ha enregistrat una baixada del 0,9%.

A Barcelona ciutat, el preu del lloguer ha patit una caiguda molt més forta i un pis costa una mitjana de 873 euros, uns 89 euros més barat que fa un any. Tot i aquesta baixada, la ciutat comtal es manté com la quarta capital espanyola amb el preu del lloguer més car, només superada per Madrid (1.190 euros), Donostia (1.029 euros) i Bilbao (931 euros). A l’altra punta de la taula, les capitals de província amb el preu del lloguer més barat es troben Ourense, Ciutat Real i Osca .

A Catalunya, el preu del lloguer ha caigut un 9,4% i registra una mitjana de 706 euros, la quarta comunitat espanyola amb el preu més car després de Madrid (1.042 euros), País Basc (908 euros) i Balears (778 euros). Per contra, la comunitat on llogar un pis surt més barat és Extremadura.

EnAlquiler, especialistes en pisos de lloguer

Els comentaris estan tancats