dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El twitter de Vilassar de Mar, a la gran final

Una edició anterior dels premis | Imatge: YouTube

El canal municipal de l’Ajuntament de Vilassar de Mar al twitter és un dels sis finalistes de la cinquena edició dels premis internacionals Shorty Awards, en la categoria de Govern. Aquests premis reconeixen la tasca que fan les persones, entitats, organismes i institucions a les xarxes socials, i més concretament a twitter.

El canal municipal ha estat el més votat pel públic en la seva categoria, assolint la primera posició amb 113 vots i obtenint la distinció Shorty Vox Populi. El twitter de l’Ajuntament ha superat canals tant importants com el de la NASA, guanyadora a l’edició de l’any passat, el de Cory Booker, alcalde de New Jersey, guanyador en dues edicions, o el del mateix David Cameron.

En l’edició d’enguany el canal municipal de Vilassar de Mar es disputarà el premi amb els twitters: Presiden 2014, Real Warriors, HeadCountorg, Lei Seca RJ i Genderuwo Wota©. El proper 8 d’abril, el jurat dels premis donarà a conèixer el guanyador d’entre els sis finalistes de cada categoria, en una cerimònia que tindrà lloc a Nova York.

Segons explica el regidor de Comunicació, Atenció al Ciutadà i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Laureà Folch, des del consistori “vam fer una aposta ferma per acostar la tecnologia al servei de les persones, i la gent, els usuaris, valoren molt positivament el servei que donem a través de les xarxes socials, en concret Twitter i Facebook” . L’any 2011 el twitter de l’Ajuntament va passar a la final dins la categoria de Govern i va ser el tercer més ben valorat pel públic. L’any passat va estar nominat però no va passar a la final.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris