diumenge, 22 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ICV Maresme presenta nou full de ruta

Assistents a l'Assemblea

Assistents a l’Assemblea

Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) del Maresme ha celebrat aquest dissabte 23 de novembre la XI Assemblea Comarcal a Calella. A la trobada, els ecosocialistes han donat llum verda al full de ruta del nou Pla d’Acció Comarcal (PAC) per “Ser més forts i actius de la Tordera a Montgat!”. També, l’Assemblea ha aprovat per unanimitat la nova Coordinació comarcal i la nova Executiva del Maresme.

Foto: ICV Maresme

Foto: ICV Maresme

Isabel Roig i Victor Gandia han assumit la coordinació comarcal d’ICV. Ambdós ja eren membres del Secretariat i de l’Executiva del Maresme i també del Consell Nacional d’ICV. Aquests darrers mesos Roig i Gandia han treballat intensament des de la comissió gestora que ha preparat la XI Assemblea. L’arenyenca Isabel Roig és regidora a l’Ajuntament d’Arenys de Mar i consellera al Consell Comarcal del Maresme. Víctor Gandia és president d’ICV Montgat.

L'Assemblea ICV a Calella

L’Assemblea ICV a Calella

Per la seva banda, la Coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, que ha participat a l’Assemblea, ha encoratjat la gent d’ICV al Maresme a “continuar la lluita” en la defensa de la comarca. Camats ha celebrat la unanimitat i el “nivell de debat polític” que, segons asseguren a través d’un comunicat, s’ha constatat a través de les diverses resolucions que ha aprovat l’Assemblea. Aquestes resolucions han plantejat el que consideren “temes claus” sobre qüestions com “les infraestructures de mobilitat a la comarca, la problemàtica de la gestió de l’aigua, la denúncia a les polítiques públiques de salut que s’estan duent a terme, la reivindicació en l’àmbit social contra la pobresa i la pèrdua de drets, en defensa del parc d’habitatge públic i contra el feixisme i la xenofòbia”.

La nova coordinació col·legiada comarcal ha fet propostes de renovació i de canvi. En aquest sentit, s’han proposat treballar intensament per créixer arreu del Maresme – de la Tordera al Montgat -, enfortir les agrupacions locals i ser més partíceps a l’organització comarcal d’ICV; així com també “ser presents i més actius” en tots els àmbits de la vida política i social de la comarca. Una de les noves prioritats del nou equip és posar en marxa el nou projecte ‘Jo faig política al Maresme’, una iniciativa que pretén acostar la ciutadania a l’activitat parlamentària i  les institucions i administracions públiques.

Per últim, els membres d’ICV han destacat que la celebració d’aquesta Assemblea a l’Ajuntament vell de Calella ha estat motivada per la recent creació de l’Agrupació a Calella i Tordera.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per