dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Important operatiu contra pirateria industrial

Foto: G.C., Aj. Badalona

Foto: G.C., Aj. Badalona

Una veïna de Montgat d’origen xinès ha estat imputada com a presumpta autora d’un delicte contra la propietat industrial com a resultat d’un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Badalona. Durant aquesta actuació conjunta han estat intervinguts en un local de Badalona un total de 7.296 articles de marroquinería de conegudes marques comercials, presumptament falsificats i que estan valorats en 1,7 milions d’euros.

Els dos cossos policials, en el marc d’un dispositiu destinat a la lluita contra la pirateria industrial, van inspeccionar un local comercial situat al Polígon Industrial Sud de Badalona, on els agents van descobrir i decomissar 2.107 bosses de la marca Tous, 44  de la marca Chanel, 2.869 cinturons de la marca Hermes, 1.280 de la marca Diesel i 996 moneders de la marca Chanel, tots ells falsificats.

Fonts policials han destacat que es tracta d’una de les intervencions més importants – pel seu valor econòmic – de material falsificat, la destinació del qual era ser venut aprofitant la campanya nadalenca.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris