dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Joves i gent gran es coneixen a Teià

Trobada intergeneracional | Foto: Teià

Trobada intergeneracional | Foto: Amma Teià

La residència de gent gran Amma Teià ha dut a terme una trobada intergeneracional amb alumnes d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) de l’Institut de Teià. Els grans els van explicar històries de la seva vida, poemes, contes, anècdotes i, també, els van ensenyar fotografies de la seva infantesa i joventut. Per la seva banda, els alumnes van prendre anotació de tot el que van aprendre per a un treball de l’institut.

Des de la residència teianenca han destacat que tots els participants van quedar “encantats” amb l’experiència, tant els grans com els joves i els seus professors. Aquests últims van destacar l’actitud d’afecte, escolta i respecte que els seus estudiants havien demostrat durant la visita, un fet que els va omplir de satisfacció i els va animar a repetir l’experiència d’altres anys amb més alumnes.

Fonts del Grup Amma han assenyalat que la celebració de trobades intergeneracionals d’aquest tipus ha esdevingut un dels senyals d’identitat de les residències de majors gestionades pel grup a tot l’Estat. Segons asseguren, aquestes trobades tenen efectes molt beneficiosos tant per als nens i joves com per als residents, ja que aprenen a conèixer-se millor. “Per als més grans és una font d’alegria i de motivació i als nens i joves els serveix també per acostar-se a la gent gran i vèncer així els estereotips que s’associen a la gent gran”, han conclòs.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris