dimarts, 04 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Loteria de Nadal somriu al Maresme

Administració Premià Mar | Foto: S.V.

Administració Premià Mar | Foto: S.V.

Aquest diumenge la sort ha somrigut a Catalunya i, especialment, a la comarca del Maresme. El premi més important ha estat un cinquè, que s’ha venut íntegrament a Premià de Mar, concretament 120 sèries per un valor de 7,2 milions d’euros. El sorteig de Nadal ha repartit premis de tots colors i per tota la geografia. Fins i tot s’ha pessigat la grossa, amb una sèrie a Barcelona.

Catalunya ha tingut sort especialment amb els premis més petits, els cinquens. Dels vuit cinquens premis, només dos no han tocat a Catalunya. Tot i comprar-ne menys que altres anys, s’han recollit gairebé 25 milions d’euros en cinquens premis. La major part, s’han concentrat al Maresme. L’administració de loteria número 1 de Premià de Mar, situada al carrer Enric Granados 47, ha venut fins a 120 sèries del 55695, un cinquè premi de 60.000 euros la sèrie.El premi ha sortit quan passava un minut de les onze del matí i ha deixat 7,2 milions. Segons informa el portal 324.cat, més de quatre milions els ha repartit l’Associació Esportiva de La Salle de Premià de Mar. L’equip de futbol feia 25 anys que jugava al mateix número i enguany n’ha venut almenys 70 sèries.

Una altra població del Maresme que està de festa grossa és Sant Pol de Mar on s’han venut 40 sèries del 81754, un altre cinquè que ha deixat 2.4 milions i que també ha caigut a Barcelona, Sort i Pineda de Mar. El setè cinquè que ha sortit també ha caigut a Catalunya. També, el número 05721 ha anat a Manlleu, Barcelona, Mataró, Terrassa i Figueres.

Enguany, la grossa de Nadal, el 62246, ha estat molt repartida a tot l’estat, en deixa una sèrie en una administració del carrer Pujades de Barcelona. L’administració número 214 del barri del Poblenou ha venut una sèrie de la grossa i ha repartit 4 milions d’euros.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris