dissabte, 12 de octubre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Moció de censura a Teià

Centre històric de Teià | Foto: Arxiu

Centre històric de Teià | Foto: Arxiu

Els grups municipals de Convergència i Unió (CiU), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) han formalitzat aquest dimarts una moció de censura contra l’actual alcalde de l’Ajuntament de Teià, Joan Castan de Gent de Teià (GdT). La moció deixarà fora l’actual govern en minoria de GdT i proposa un nou govern estable entre CiU (4 regidors), ERC (2 regidores) i PSC (1 regidor), amb Josep Botey (CiU) com a nou alcalde. El ple on es debatrà i s’oficialitzarà aquest relleu tindrà lloc el proper 23 de novembre.

Aj. Teià | Foto: Arxiu

Ajuntament de Teià | Foto: Arxiu

Del ple sortirà un nou govern que sumarà 7 regidors dels 13 que té l’Ajuntament, deixant a l’oposició els grups municipals del PPC (1 regidora) i GdT, que fins ara governava en minoria amb 5 regidors després que es trenqués l’aliança amb CiU aquest passat octubre. CiU, ERC i PSC han manifestat a través d’un comunicat conjunt que l’objectiu del nou govern “és garantir la governabilitat del municipi, amb un govern fort, amb una majoria estable i sense personalismes, on s’anteposi l’interès comú”.

Aquesta moció de censura és el resultat final del pacte de govern signat per aquestes tres forces polítiques on s’especifiquen les principals accions que es duran a terme d’aquí a finals de legislatura, el repartiment de regidories i les raons del pacte. CiU, ERC i PSC de Teià han manifestat que afronten aquesta nova etapa “amb il·lusió” i confien que “aquesta és la millor opció pel poble, per retornar el diàleg a l’Ajuntament amb un govern fort i eficaç”.

4 comentaris per a “Moció de censura a Teià”

  1. xavi ha dit:

    que aquesta es la millor opcio per el poble????? que li preguntin al poble!!!! aqui en aquest article no expliqueu que dels 7 regidors del tripartit que governaran 5 estan imputats per actes fets en lanterior legislatura!!! els mateixos que van deixar un deute de 7millons deuros!! aquest son uns xoriços que nomes volen protagonisme i sucar i els importa un bledo el poble!! aixo es vergonyos!!!!!

  2. anna ha dit:

    Estic Indignadissima!!! Es vergonyos que segueixin pasan aquestes coses. teianencs em de protestar si no estem d’ acord amb el que esta pasan!!! Tenim dret a opinar i desidir!!! El poble som nosaltres, la nostre opinio hauria de ser important!!!!

  3. Marga ha dit:

    Doncs si els de GdeT ens expliquessin tot el que saben, segur que flipriam tot.

  4. […] Botey (CiU) és des de dissabte passat el nou alcalde de Teià després de la moció de censura presentada conjuntament per CiU, ERC i PSC, i que ha deixat fora de l’alcaldia al fins ara […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per