dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Montgat vol recuperar el seu front marítim

Foto: Google Maps

L’alcalde de Montgat, Francesc Garcia i Arrocha, s’ha reunit aquest mes amb la Cap de Demarcació de Costes de Catalunya i representant de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per parlar sobre la remodelació del passeig Marítim, en el tram corresponent al litoral de Montgat del Maresme; més concretament des del túnel del tren fins a la zona de la subhasta del peix. Segons fonts de l’Ajuntament, aquesta remodelació és “una aposta estratègica” de recuperació de la façana marítima i de promoció econòmica de Montgat.

Durant la reunió mantinguda aquest mes de gener es van presentar els estudis previs de remodelació del front marítim preparats per tècnics municipals i també de l’AMB. Les mateixes fonts han informat que el projecte de ‘Recuperació del front marítim de Montgat’ va tenir una “molt bona acollida” per part de Demarcació de Costes de Catalunya. Per l’Ajuntament aquesta proposta “és la que millor reflecteix la transformació d’aquest tram del litoral, buscant l’equilibri entre els usos que conflueixen en aquesta zona, impulsant-ne de nous i recuperant i dignificant serveis ja existents”.

A hores d’ara, l’estudi està en fase de revisió per part de Demarcació de Costes de Catalunya, per fer-hi noves aportacions i millorar entre totes les administracions implicades el project. Per altra banda, de manera coordinada i segregada de l’estudi, s’ha demanat subvenció econòmica per l’execució d’una primera part amb l’ajuda del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris