divendres, 23 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

N-II: El Masnou demana una reunió urgent

Foto: Street View

L’Ajuntament del Masnou ha demanat una reunió urgent amb el director general de Carreteres, Xavier Flores García, per fer un seguiment sobre el resultat dels canvis realitzats a la carretera Nacional II, en el tram comprès entre les rotondes d’Alella i de Montgat. D’altra banda, el mateix consistori també ha sol·licitat un informe a la Direcció General de Carreteres per poder avaluar l’impacte de l’actuació sobre la mobilitat i els seus efectes, que es completarà amb un altre informe elaborat per l’Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa el consistori masnoví manifesta que es vol assegurar que “realment es compleixen els beneficis que Carreteres havia previst” per a aquest tram de la via. L’actuació a la Nacional II és fruit d’una proposta que el mateix Ajuntament va fer arribar a la Generalitat fa uns dos anys.

Per altra banda, a través de la secció de comentaris de Diari Maresme, diversos usuaris d’aquest tram de la N-II han protestat pels darrers canvis assegurant que les cues que ara es formen direcció Mataró “són molt més llargues i espesses” que les que es podien fer abans direcció Barcelona i, majoritàriament, reclamen que es torni a la situació anterior.

6 comentaris per a “N-II: El Masnou demana una reunió urgent”

 1. Protesteu ha dit:

  Reunio urgent?
  Estudiar?
  Que cony! El que cal son 4 pintors q deixin les lineas com estaven!
  O ara ens passarem dos anys aixi mentr s’sho ‘estudien’?
  MANDA HUEVOS!
  Potser l’ajuntament em pagara el temps que perdo a diari, el peatge, la benzina i el manteniment del cotxe? I aixo multiplicat per milers d’usuaris! Pero qui s’han cregut que son?
  TOTS AL CARRER

 2. Andreu ha dit:

  a part del merder que es crea diari, inclòs caps de setmana a totes hores, la perillositat ha augmentat. Vens de l’autopista i et trobes la baixada a la rotonda colapsada. I les motos adelanten als cotxes pel “mini-voral” o directament posant-se al carril contrari. No vull pensar què passarà a l’autopista a l’estiu quan vingui la gent a la platja. Semblarà la sortida del Mataró-Park. Al responsable d’aquest canvi li haurien d’aplaudir la cara i treure-li del seu sou el que ha costat tot aquest merder.

 3. Joan ha dit:

  La reunió urgent i els estudis s’haurien de demanar abans de fer les obres. Quanta incompetència amb els diners públics. I després vinga retallar!

  I a sobre han posat un senyal de retencions a l’alçada de Can teixidó. Se’n foten de nosaltres els molt c.

  Com es pot ser tant inútil!

 4. […] Nacional II, en el tram comprès entre les rotondes d’Alella i de Montgat. Segons informa el diari Maresme, d’altra banda, el mateix consistori també ha sol·licitat un informe a la Direcció General de […]

 5. Miguel Bascón ha dit:

  Totes aquestes coses passen perque el politics no han d’agafar el cotxe como el usuaris,viuen en la seva bombolla,a sobre de que segurament la concessionaria haura passat un maleti per sota d’alguna porta.

 6. […] de la reunió urgent sol·licitada per l’Ajuntament del Masnou, la Direcció General de Carreteres de la […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per